Michał Cierpiałowski, haccp-polska.pl

Wrocław, DolnośląskieOnline ponad 2 lata temu
ponad 20 lat doświadczenia

O mnie

Systemy bezpieczeństwa żywności
Wdrożenia, audyty, szkolenia HACCP ISO 22000, certyfikacja BRC i IFS w przemyśle spożywczym. HACCP w gastronomii oraz handlu żywnością. Dokumentacja GHP GMP procedury instrukcje. System HACCP (analiza zagrożeń i krytyczne punkty kontroli).
System HACCP jest wymaganiem prawnym określonym w przepisach rozporządzenia (WE) Nr 852/2004 w sprawie higieny środków spożywczych. Zakres systemu obejmuje cały łańcuch żywnościowy od produkcji rolnej poprzez magazynowanie, produkcję i handel żywnością w tym żywnością pochodzenia zwierzęcego oraz sektor produkcji opakowań do kontaktu z żywnością

Systemy bezpieczeństwa pasz
Wdrożenia, audyty, szkolenia HACCP ISO 22000, certyfikacja GMP+ i FAMI-QS w przemyśle paszowym. Dokumentacja GMP procedury instrukcje, certyfikacja.

Systemy zrównoważonego rozwoju
Wdrożenia i szkolenia z zakresu systemów zrównoważonego rozwoju biomasy (zbóż), olejów roślinnych i biokomponentów. Zgodność z wymogami nowych przepisów prawa (dyrektywa 2009/28 oraz ustawa o biopaliwach i biokomponentach ciekłych) oraz systemów KZR INiG, ISCC, REDcert, 2Bsvs, NTA 8080. Wyliczenia emisji gazów cieplarnianych (GHG).

Znakowanie środków spożywczych
Jeżeli poszukujecie Państwo profesjonalnych konsultacji w zakresie oznakowania środków spożywczych / suplementów diety / nowej żywności specjalizujemy sie w tej dziedzinie.

Prowadzimy weryfikację etykiet produktów spożywczych oraz opakowań na zgodność:

z wymaganiami prawa polskiego,
z wymaganiami prawa krajów EU,
z wymaganiami prawa krajów trzecich.

Dodatkowo w ramach usług specjalizujemy się w tłumaczeniu etykiet na język polski jak również inne języki krajów docelowych.

Znakowanie alergenów
Inne ważne informacje na etykietach żywności obejmują ostrzeżenia przed alergią, mogące pomóc konsumentom mającym określone alergie w uniknięciu tych alergenów, które mogą być obecne w konkretnych produktach żywnościowych. Ustawodawstwo UE wymaga znakowania 14 substancji, które są znanymi alergenami dla niektórych ludzi.
Znakowanie wymagane jest tylko wtedy gdy są one obecne. Innymi słowy, nie ma znakowania nieobecności, chyba, że produkt ma być kierowany do populacji, która ma szczególną alergię bądź nietolerancję żywności (np. nie zawierający glutenu)

Opinie o "haccp-polska.pl"

Opinie pochodzą od osób, które nawiązały kontakt z Wykonawcą. Mogą one dotyczyć realizacji usług, przebiegu wizyty lub interakcji z Wykonawcą.

Fixly nie weryfikuje czy opinie pochodzą od użytkowników, którzy skorzystali z danej usługi.’

Brak opinii.

Usługi świadczone przez haccp-polska.pl 5

Cennik

    Brak cennika