O mnie
Jestem Pełnomocnikiem ds. Zintegrowanych Systemów Zarządzania, oferuję stworzenie spersonalizowanej dokumentacji HACCP, GMP/GHP, BRC, IFS, normy ISO 28000 , ISO 22000 dla różnego typu działalność tj. sklepów tradycyjnych i samoobsługowych, magazynów, hurtowni, restauracji, pizzeri, barów, kawiarni, stołówek, zakładów konfekcji żywności, zakładów produkcyjnych m.in. piekarni, cukierni, młynów, zakładów mięsnych, gorzelni i nie tylko.
Dokumentację przygotowuję na terenie całego kraju na podstawie uzyskanych informacji z przesłanej przede mnie ankiety/rozmowy telefonicznej lub być spotkania w Państwa lokalu/zakładzie.
Dodatkowo:
-opracowuję receptury piekarskie, ciastkarskie,
-mogę pomóc przy znakowaniu żywności,
-opracowuję wykaz alergenów,
-przeprowadzam audity wewnętrzne i konsultacje.
Dokumentacja w formie pdf lub w wersji papierowej.
Posiadam 20 letnie doświadczenie w branży spożywczej jako Auditor, Konsultant i Pełnomocnik ds. ZSZ.
Wykształcenie wyższe - Technolog żywności, ukończone studia podyplomowe z Zarządzania Jakością, liczne branżowe szkolenia.
Cena dostosowana indywidualnie do zlecenia.